Update: Ghost Survivors-modus op 15 februari naar Resident Evil 2

Update: Ghost Survivors-modus op 15 februari naar Resident Evil 2

Update: Ontwikkelaar Capcom heeft een releasedatum aangekondigd voor de Ghost Survivors-modus in Resident Evil 2. Het bedrijf laat weten de modus via een gratis update op 15 februari uit te gaan brengen. Dit laat Capcom weten via een bericht op Twitter.

Met de Ghost Survivors-modus kunnen spelers met drie personages spelen in zogenoemde 'What if'-verhalen. Dit zijn verschillende verhalen waarin drie personages een poging wagen om uit Raccoon City te vluchten. In dit geval gaat het om de eigenaar van de wapenwinkel, Robert Kendo, de dochter van de burgemeester, Katherine Warren en een mysterieuze soldaat. In de originele game weten de drie personages niet te ontsnappen uit Raccoon City en krijgen ze nu met de nieuwe modus een tweede kans.

Verder is bekend dat Capcom nog meer content gepland heeft voor deze modus, alhoewel de details hierover momenteel nog ontbreken.

Origineel bericht: Capcom heeft voor de remake van Resident Evil 2 een nieuwe modus aangekondigd genaamd 'The Ghost Survivors'. De aankondiging werd gemaakt tijdens een stream van het lanceringsevenement.

Volgens ResetEra verschijnt The Ghost Survivors-modus, na de lancering van de Resident Evil 2 Remake, in de vorm van een gratis update die in drie delen moet gaan uitkomen. Er is momenteel nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de modus.

In The Ghost Surivors-modus kunnen spelers met meerdere Resident Evil-personages spelen. De modus krijgt willekeurige elementen, zoals een in-game winkel. Hieraan wordt toegevoegd dat deze winkel geen microtransacties bevat en alleen items gekocht kunnen worden met punten die verdiend zijn in de game. Volgens Capcom is dit een modus is die erg geschikt is om vaak opnieuw te spelen.

Resident Evil 2

Er wordt gesuggereerd dat de modus een verhaallijn krijgt met een 'alternatieve realiteit', maar dit is op het moment nog onduidelijk. In de eerste editie van de update speelt de speler met de personages Robert Kendo, een USS-lid, en Katherine, de dochter van de burgemeester. Ook is er een nieuw originele vijand toegevoegd aan The Ghost Survivors-modus,

Resident Evil 2 Remake verschijnt op 25 januari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het respect begint langzaam terug te komen voor capcom.. (al eigenlijk vanaf een totaal lootbox vrije Monster Hunter World.. ) Are u watching along.. EA ?

0
test

Robert Kendo aka Kendo gunshop!!! Awwww yeahhhhh

0

Aanbevolen voor jou