Capcom kondigt 'geluidsavontuur'-game voor 3DS aan | Gamer.nl

Capcom kondigt 'geluidsavontuur'-game voor 3DS aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game, die in Japan de naam Nazo Waku Yakata draagt, maakt gebruik van een techniek voor een driedimensionale audio-ervaring. Welke koptelefoon de speler ook gebruikt, hij zou altijd het gevoel moeten hebben dat hij precies kan horen waar een bepaald geluid vandaan komt.

Voor het besturen van de game worden de knoppen van de Nintendo 3DS niet gebruikt. Het spel speelt zich af in een oude villa met opmerkelijke bewoners. Hier kunnen spelers rondkijken door de 3DS zelf te bewegen. Ook de microfoon kan gebruikt worden; bewoners van de villa kunnen reageren op dingen die de speler zegt. Ook de touchscreen zal gebruikt moeten worden.

Ma eren

De villa bestaat uit verschillende ruimtes en kamers. Elke ruimte zal de speler een ervaring bieden die gemiddeld drie tot vijf minuten duurt. Grote kamers kunnen tot acht minuten duren. Wanneer de speler de opdrachten in een ruimte heeft voltooid zal hij doorgaan naar een volgende ruimte. In deze ruimtes zal de speler verschillende acties uitvoeren, zoals het ma eren van een vrouwelijke bewoner en het aansteken van de open haard in de woonkamer. Volgens Capcom kunnen gamers zowel humor als spanning en horrorelementen verwachten in het avonturenspel. Nazo Waku Yakata wordt deze zomer verwacht in Japan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou