Capcom hint naar nieuwe Devil May Cry-game | Gamer.nl

Capcom hint naar nieuwe Devil May Cry-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De winnaar krijgt daarnaast ook een exemplaar van het betreffende spel zodra dit uit is. De wedstrijd wordt georganiseerd ter ere van de tiende verjaardag van de Devil May Cry-serie. Eerder werd al bekend dat Capcom op het ComicCon-evenement, dat volgende weekend plaatsvindt, een nieuwe titel aan gaat kondigen.

Mogelijk betreft het niet zozeer een volledig nieuwe game, maar een collectie van HD-remakes van de Devil May Cry-games die enkele weken geleden op een Spaanse webwinkel opdook. Deze bundel zou de naam Devil May Cry 10th Anniversary Edition' dragen en dit najaar in de winkels verschijnen. Capcom heeft de komst hiervan echter niet bevestigd en de vermelding op de Spaanse site is inmiddels verwijderd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou