Capcom geïnteresseerd in meer Resident Evil op 3DS | Gamer.nl

Capcom geïnteresseerd in meer Resident Evil op 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De ongelooflijk positieve reacties van de fans voor (Resident Evil) Revelations hebben me zeker gemotiveerd om nog een RE-titel voor 3DS te maken. Ik heb enkele ideëen, maar ben voorlopig nog druk bezig met andere projecten die uitgevoerd moeten worden," aldus Kawata, die vervolgens grapt dat hij door de goede berichten over Revelations zijn andere projecten graag zou vergeten om onmiddelijk nog een Resident Evil-spel te maken voor de fans.

Het eventuele nieuwe deel in de serie heeft volgens Kawata een grote kans om eenzelfde soort (meer kla ieke) spelervaring te bieden als Resident Evil: Revelations. "Als een spel goed verkoopt, dan hebben we goede redenen om meer vergelijkbare titels te maken." Revelations is sinds eind januari verkrijgbaar voor 3DS, de game ondersteunt de Circle Pad Pro, het acce oire voor de handheld dat een tweede analoge stick toevoegt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou