Capcom gaat vier nieuwe games aankondigen deze week | Gamer.nl

Capcom gaat vier nieuwe games aankondigen deze week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Daarnaast zal Capcom tijdens de Tokyo Games Show ook een aantal nieuwe personages uit Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds onthullen. "Tokyo Game Show deze week. Als ik naar de aankondigingen van Capcom zou moeten gi en, zou ik zeggen dat er vier games en een aantal nieuwe personages in Marvel vs Capcom 3 onthuld worden", tweette Capcom.

Het zou bij de nieuwe titels onder andere om Resident Evil 6 en Devil May Cry 5 kunnen gaan. Keji Inafune, producent van onder andere de Dead Rising-serie, verklaarde eind augustus tegenover de Spaanse website 3DJuegos dat Resident Evil 6 "zo snel mogelijk" uit moet komen. Daarnaast kwam het tijdschrift Game Informer in april met het gerucht dat Devil May Cray 5 in ontwikkeling zou zijn, bij Ninja Theory, bekend van Heavenly Sword en Enslaved.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou