'Capcom brengt volgend jaar Resident Evil 3 Remake uit'

'Capcom brengt volgend jaar Resident Evil 3 Remake uit'

Capcom brengt volgend jaar mogelijk een remake van Resident Evil 3: Nemesis uit, zo blijkt uit een nieuw gerucht.

YouTuber

Watch on YouTube

claimt een bron te hebben die het bestaan van de game bevestigt. Spawn Wave was de eerste persoon die FromSoftware's Elden Ring bevestigde voordat het spel was aangekondigd. Daarbij claimt ook website VideoGamesChronicle van meerdere bronnen het bestaan van de remake te hebben vernomen.

Veel meer informatie is er niet, behalve dan dat het spel volgend jaar uit zou moeten komen. Capcom heeft het gerucht niet bevestigd of ontkend.

Afgelopen januari bracht Capcom Resident Evil 2 Remake uit. Het spel kreeg niet alleen hoge cijfers van de pers, het verkocht ook goed: tot 30 september zijn er wereldwijd al 4,7 miljoen exemplaren van verkocht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

RE3 is een van de slechtste RE games. Het verhaal was mager, slechte characters. Als ze hier een remake van maken, doe t dan als DLC voor de RE2 remake. Veel van de omgevingen kunnen toch hergebruikt worden. Ik had liever een remake van code veronica. misschien wel de meest ondergewaardeerde RE game.

0
test

@darkmanwls ik vond hem niet slecht maar vrij kort. Deel 2 is met ongeveer 5 uurtjes ook aan de korte kant. Code Veronica zie ik ook wel zitten en dat is ook een grotere game.

0
test

@Blackdevil NL Maar deel 3 had nog 2 characters met ieder een eigen game en voor beiden ook nog een alternatieve game in de B game mode (die in het origineel echt heel radicaal anders was dan de normale game, in de remake niet zo). Deel 3 had niets van dat.

0
test

@darkmanwls Ik vond RE3 juist de beste uit de serie. De beste muziek uit de reeks, die safe room, de dreigende muziek als Nemesis achter je aan zit. Geweldig. En dat was ook wat die game zo tof maakte, wat je ook deed je kon Nemesis nooit afschudden.

0
test

@DenXD Dat was inderdaad wel een tof punt aan de game, maar ik vond het character carlos bijvoorbeeld een waardeloos en slecht verzonnen character. Er was ineens een dodge move, en als je die eenmaal onder de knie had was de game verschrikkelijk makkelijk. Plus dat deel 2 de geweldige setup had van 2 stories die ook nog eens door elkaar heen liepen en waar je na uitspelen de andere kant van datzelfde verhaal kon zien in de B game, en dat voor beide characters. En dat was ineens weg in deel 3.

0
test

Ik vond de remake van re2 zo geweldig goed dus laat maar komen. Heb er nu al zin in :P

0

Aanbevolen voor jou