Capcom heeft een erg opvallende beslissing gemaakt door Chaos Legion, de PS2 Hack & Slash game welke pas in september in Europa zal verschijnen, ook naar de PC te porten. Nog opvallender is dat de PC release gepland staat om tegelijk te verschijnen met de PS2 versie. Normaal staat Capcom vooral bekend om het feit dat wanneer men een PC-port van een spel maakt, deze pas jaren na de consoleversie verschijnt en daardoor hopeloos verouderd is, zoals het onlangs uitgebrachte en compleet overbodige Breath of Fire IV.

Chaos Legion is een 3rd person Hack & Slash game waarin je als speler te maken krijgt met hordes vijanden. Gelukkig hoef je deze niet allemaal zelf in mootjes te hakken want in Chaos Legion draait alles om het summonen van wezens die aan jou zijde zullen meevechten. Zeven verschillende eenheden zal je in grote groepen tegelijk op kunnen roepen, elk met hun eigen soort wapentuig, variërend van pijl en boog tot bommen en zwaarden.

Normaal verschijnen games als Chaos Legion enkel op consoles en het spel zal bij haar PC release dan ook een vreemde eend in de bijt zijn. Maar wie weet is dit net hetgeen waar PC gamers al jaren op hebben zitten wachten.