Capcom brengt dit fiscale jaar twee grote titels uit | Gamer.nl

Capcom brengt dit fiscale jaar twee grote titels uit | Gamer.nl

Capcom zegt dit fiscale jaar, dat op 31 maart 2019 eindigt, twee grote titels uit te brengen.

Om welke games het gaat is nog niet bekend. Daarnaast liet het bedrijf ook weten dat er tot 16 april wereldwijd 8 miljoen exemplaren van Monster Hunter World zijn verscheept. Het bedrijf is van plan om deze cijfers te laten groeien, onder andere door de aankomende release van de pc-versie.


De uitgever is van plan om regelmatig nieuwe games van grote IP uit te brengen om een groei in winst te bewerkstelligen. Ook wil het vaker remakes uitbrengen. Monster Hunter blijft een belangrijk onderdeel van de strategie van het bedrijf. Zo moeten er ook mobiele games, een pachinko-machine en ritjes in pretparken rondom de franchise verschijnen.

Het bedrijf gaf ook details over hoeveel exemplaren er van alle games van zijn grootste series zijn verkocht. Zo zijn er 83 miljoen exemplaren van games uit de Resident Evil-serie, 48 miljoen exemplaren van games uit de Monster Hunter-serie, 40 miljoen exemplaren van games uit de Street Fighter-serie en 16 miljoen exemplaren van games uit de Devil May Cry-serie verkocht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou