Capcom bevestigt coöperatieve verhaalmodus Dead Rising 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Daarmee is het gerucht dat website Xcast vorige week de wereld in hielp, bevestigd. Hoewel Capcom nog geen details heeft gegeven, meldde Xcast dat een tweede speler op elk moment toegevoegd kan worden aan de game. Dead Rising 2 komt op 31 augustus uit in de Verenigde Staten. Over een Europese release heeft Konami niet gesproken, maar eerder werd 3 september genoemd als een mogelijke verschijningsdatum.

Proloog

Capcom gaf ook meer details over de proloog op Dead Rising 2, de downloadbare content die vlak voor de release van de game exclusief op Xbox Live verschijnt. De DLC heet Dead Rising 2: Case Zero en draait om Chuck Greene. Chuck moet drie dagen voordat Dead Rising 2 begint samen met zijn dochter hordes zombies verslaan in het woestijnstadje Small Creek.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou