Capcom baalt van situatie omtrent 'stelen' 'Splosion Man | Gamer.nl

Capcom baalt van situatie omtrent 'stelen' 'Splosion Man | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bericht dat Capcom de gebeurteni en betreurt is een reactie op de aantijgingen van Twisted Pixel, die stelde dat het idee voor 'Splosion Man zelfs eerst aan de uitgever is voorgelegd, zij het tevergeefs. "Twisted Pixel heeft wel gesproken met het team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van games op consoles, maar Capcom Mobile is een heel ander onderdeel van Capcom, waarvan het kantoor ook ergens anders is gevestigd. Capcom Mobile weet dus niks over de bespreking die Twisted Pixel met Capcom heeft gevoerd", zo laat de uitgever weten.

Bedroefd

"MaxPlosion [de game die door Twisted Pixel plagiaat werd genoemd] is onafhankelijk ontwikkeld door Capcom Mobile, maar desalniettemin zijn we bedroefd over de ontstane situatie en hopen we dat we het vertrouwen van de Capcom-fans snel terug kunnen winnen." 'Splosion Man werd uitgebracht door Twisted Pixel op Xbox Live Arcade. MaxPlosion is een titel die onlangs verschenen is voor iOS. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou