Cannon Fodder schiet zich een weg naar de PSP | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De oudere gamers onder ons zullen vast wel eens Cannon Fodder gespeeld hebben op de de SNES of de PC. Voor de mensen die niet weten wat Cannon Fodder is, komt hier even een korte uitleg.

In Cannon Fodder neem je als speler de leiding over een groepje van vier soldaten. Je bestuurd één soldaat en de rest loopt achter je aan. De besturing werkt door middel van een cursor waarmee je de soldaten ergens heen laat lopen of op vijanden laat schieten. Door de mi ies heen moet je verschillende opdrachten vervullen die meestal bestaan uit het kapot maken van een aantal vijandige bases.

Uitgever Codemasters heeft onlangs aangekondigd dat Cannon Fodder weer nieuw leven in wordt geblazen. Cannon Fodder is nu in ontwikkeling voor de PSP en krijgt ook meteen een nieuw jasje. Naast de uit de vorige games aanwezige wapens, zal Codemasters ook een groot aantal nieuwe toevoegen. Naast een uitgebreide singleplayermode kun je Cannon Fodder ook in multiplayer spelen met vier mensen in deathmatch en co-op modes. Cannon Fodder kunnen we in de lente van volgend jaar verwachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou