Cannon Fodder 3 voor XBLA en PC aangekondigd | Gamer.nl

Cannon Fodder 3 voor XBLA en PC aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het persbericht dat samen met de aankondiging naar buiten is gebracht zegt het volgende over de game: "Verschillende militaire groeperingen in Europa, Azië en Afrika zijn samen een alliantie aangegaan om een groot dictatoriaal bewind te vestigen. Jouw doel als speler is om dat te voorkomen, zelfs als je daarvoor de duizende levens van soldaten op het spel moet zetten, die ook wel Cannon Fodder genoemd worden. Zij zijn klaar om te sterven wanneer nodig, dat is hun baan."

Ruimte

In Cannon Fodder 3 besturen spelers een klein leger aan Cannon Fodder-soldaten en zullen zij daarmee meerdere hoofdstukken vol cartoongeweld moeten doorstaan, zo vervolgt het persbericht. "En dat beperkt zich niet tot de aarde. Het is tijd om naar de ruimte te gaan en te laten zien wie de baas is." Cannon Fodder 3 verschijnt voor PC en Xbox Live Arcade.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou