Canada betaalt Digital Extremes miljoenen om uit te breiden | Gamer.nl

Canada betaalt Digital Extremes miljoenen om uit te breiden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Digital Extremes zal hiermee dertig extra werknemers aan zijn personeelsbestand toevoegen. Momenteel bestaat de studio uit honderdvijftig werknemers. Een deel van het geld zal naar verwachting ook geïnvesteerd worden in de nieuwe technologie die Digital Extremes ontwikkelt voor The Darkne II. Naar verluidt steekt de studio 23 miljoen euro van zijn eigen geld in de ontwikkeling van de nieuwe game-engine.

The Darkne II

The Darkne II speelt zich twee jaar na het origineel af en Estacado is nu de Don van de Franchetti-maffiafamilie. Wanneer een bovennatuurlijke aanslag op zijn leven een nieuwe maffia-oorlog inluidt, keren Jackie's demonische krachten terug. Hij maakt een reis naar de hel om het mysterie achter The Darkne te ontrafelen. Net als in de eerste game kunnen spelers vier wapens tegelijk hanteren: een vuurwapen in beide handen en demonenarmen op de rug.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou