CampZone viert zijn twintigste verjaardag

CampZone viert zijn twintigste verjaardag

Komende zomer viert CampZone haar twintigste verjaardag en dat wordt gevierd met een speciale twintigste editie van het grootste outdoor gamingevenement van Nederland.

Het evenement gaat dit jaar 24 juli van start en loopt tot en met 3 augustus. Een week lang wordt het terrein van CampZone omgetoverd tot één grote LAN party, geschikt voor alle leeftijden. Dit jaar keren er allerlei CampZone-klassiekers terug naar het evenement, zoals zeepvoetbal, Pokémon GO en de Ultimate Allround Gamer-competitie.

Tijdens dit evenement kunnen deelnemers aan verschillende competities. Zo kan er bijvoorbeeld mee worden gedaan aan de Tetris- en Teamfight Tactics-competities of kunnen liefhebbers zich opgeven voor de Speedrunner Gathering. Daarnaast worden er meerdere cosplay-wedstrijden gehouden, waaronder de voorrondes van de Cosplay World Masters.

Bovendien zijn er een aantal bekende Twitch-streamers aanwezig die live op locatie spelletjes gaan streamen. Ten slotte is er dit jaar ook weer een verzamelplaats voor techneuten, genaamd HackZone.

De kaartverkoop van CampZone 2020 is vandaag gestart. Klik hier voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nostalgie. Ik was bij Campzone 1 en 2.. Mooie tijden, al die pr0n LAN sharing daar..

0

Dit wordt mijn 19de editie! Nu al zin in.

0

Aanbevolen voor jou