Nieuws
campzone

CampZone 2020 officieel afgelast

Digitaal evenement als vervanging

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Het outdoor gaming-evenement CampZone gaat niet door vanwege maatregelen omtrent het coronavirus. Dit jaar zou de twintigste editie van CampZone plaatsvinden.

In plaats van een outdoor-evenement gaat CampZone een online editie inplannen. “Als jullie niet naar CampZone kunnen komen, dan komt CampZone naar jullie toe!”, laat de organisatie weten in een persbericht. De online editie van CampZone vindt plaats vanaf 24 juli tot en met 3 augustus. Via livestreams kunnen deelnemers alsnog genieten van CampZone-activiteiten als de bingo, quizzen, toernooien en interessante streams. De online editie van CampZone is overigens helemaal gratis.

Tickets

Heb je al tickets voor CampZone 2020? Dan blijven deze geldig voor CampZone 2021. De organisatie vraag iedereen die een ticket heeft gekocht deze liever niet te restitueren, maar te gebruiken in 2021. “Net als vele andere evenementenorganisaties wordt dit een zwaar jaar voor de organisatie. Ze vragen daarom om begrip voor de situatie,” zo luidt het persbericht. Als je toch je geld terugwilt voor je kaartjes kan dat nog tot 31 mei 2020. Meer informatie over restitutie is te vinden op de CampZone website.

Over CampZone

CampZone is het grootste outdoor gaming-event van de Benelux en deze zomer zou het de 20e editie plaatsvinden. Bij CampZone kunnen bezoekers 11 dagen lang in een tent met vrienden verschillende game-activiteiten ondernemen. Zo worden er verschillende toernooien gehouden met games als: Mario Kart, Smash Bros. Ultimate en Rocket League.

campzone

Dit artikel delen:

Lees meer

Mobiele Crash Bandicoot-game langzaam uitgerold op Google Play Monopoly Plus deze week gratis
1

Reacties op: CampZone 2020 officieel afgelast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Floks

    • 22 april 2020 17:04
    Helaas maar waar! Tot volgend jaar!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.