CampZone 2017 wordt van 11 tot en met 21 augustus gehouden | Gamer.nl

CampZone 2017 wordt van 11 tot en met 21 augustus gehouden | Gamer.nl

Campzone 2017 wordt volgend jaar van 11 tot en met 21 augustus gehouden.

De zeventiende editie van CampZone vindt plaats op een terrein van ruim 8 hectare in Kronenberg, dichtbij Venlo. Gamers kunnen daar weer kamperen en elf dagen lang samen games spelen.


De kaarten zijn nu te koop via de website. Er zijn diverse prijzen en de prijs gaat hoe langer men wacht tevens omhoog. Op dit moment betaalt men voor de volledige elf dagen 239 euro.

Tijdens CampZone reizen duizenden fanatieke, maar ook minder fanatieke gamers met hun eigen computer naar Kronenberg om daar hun tent of caravan op te slaan en een unieke vakantie te beleven. Bezoekers kunnen de hele dag gamen met elkaar maar er ook voor kiezen om deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden. Er wordt een afwi elend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo, verschillende teamsport-competities en natuurlijk veel uitdagende gamecompetities.

Om ervoor te zorgen dat gamers hun hobby feilloos kunnen uitoefenen wordt er op CampZone 4 kilometer aan kabels gelegd. Daarnaast wordt het terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en een zwembad.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou