Campo Santo pauzeert ontwikkeling In the Valley of Gods

Campo Santo pauzeert ontwikkeling In the Valley of Gods

Na eerdere geruchten bevestigt ontwikkelaar Campo Santo dat het niet meer aan In the Valley of Gods werkt.

In plaats daarvan werkt het aan andere projecten voor Valve - het bedrijf dat de studio achter Firewatch heeft gekocht. Vorige maand gingen er al geruchten over de annulering van het eerder aangekondigde spel nadat de naam van de game uit diverse Twitter-biografieën van ontwikkelaars verdween.

"Valve-tijd laat ons voor paal staan. Ja, ontwikkelaars van Campo Santo werkten aan andere projecten bij Valve, waaronder Half-Life: Alyx", aldus Jake Rodkin, mede-oprichter van de ontwikkelaar, tegen Polygon.

Hij vervolgt: "Je hoort vaak dat je bij Valve kan werken zoals je wil. Dat blijkt waar te zijn, en er is veel werk beschikbaar. Nu we onderdeel zijn van Valve, merkten we dat er veel waardevol werk aan Half-Life: Alyx te doen valt. Andere werknemers van Campo werken aan Dota Underlords, sommigen aan Steam, enzovoorts. De ontwikkeling van In the Valley of Gods is gepauzeerd - maar het voelt als een project waar we ooit naar terugkeren."

Geannuleerd is In the Valley of Gods dus niet. Het is echter niet bekend wanneer ontwikkelaars van Campo Santo weer zin hebben om het spel verder te ontwikkelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Potverdikkie. Valve....... Half-life had ook wel 2 jaar langer in ontwikkeling kunnen blijven aangezien iedereen al 100 jaar wacht. Zoals Denver aangeeft heb ik mij erg vermaakt met Firewatch en hoopte op een korte termijn release van deze game..

0

Aanbevolen voor jou