Cammie Dunaway vertrekt bij Nintendo | Gamer.nl

Cammie Dunaway vertrekt bij Nintendo | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We waarderen Cammie's contributie aan Nintendo en de rol die zij speelde in het brengen van de Wii- en Nintendo DS-ervaringen naar miljoenen mensen", zegt Reggie Fils-Aime, president van Nintendo Amerika, in een verklaring. "Haar team en de rest van Nintendo Amerika blijven gericht op ons doel, [namelijk] het vasthouden van het ongelooflijke momentum dat Nintendo ervaart terwijl het de drukke feestdagen tegemoet gaat."

In een verklaring bedankt Dunaway haar team: "Ik ben dankbaar voor mijn tijd met Nintendo en ben trots op de vervullingen van het team in het groter maken van het publiek van Nintendo. Ik kijk uit naar het zien van de aanhoudende groei van het Nintendo-merk in jaren die volgen", aldus Dunaway. Voordat Dunaway in 2007 bij Nintendo werkzaam werd, was zij CMO van Yahoo! Het is niet bekend bij welk bedrijf zij aan de slag gaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou