Iemand heeft foto's van een testversie van Project Natal en de bijbehorende handleiding gestuurd naar Italiaanse website Multiplayer.it. De handleiding waarschuwt gebruikers dat ze de camera niet te hard moeten kantelen, omdat de “tiltmotor” beschadigd kan raken. Deze tiltmotor zou er op wijzen dat Natal automatisch met de speler mee kan bewegen.

Daarnaast blijkt uit de handleiding dat de huidige versie van Natal niet alleen op de Xbox 360 aangesloten moet worden, maar ook in een stopcontact gedaan moet worden. Volgens de website wordt Project Natal op dit moment getest met enorm veel gesproken zinnen, zodat het straks op een grote verscheidenheid aan gesproken opdrachten reageert.

Natal

Project Natal werd in de zomer van vorig jaar aangekondigd. Het apparaat stelt de gebruiker in staat via camera's en een microfoon middels bewegingen van het  lichaam en stem games en het menu van de Xbox 360 te besturen, zonder dat daar een controller voor nodig is. Project Natal wordt dit najaar in de winkelschappen verwacht.