Nieuws
Red Dead Redemption online

Call to Arms, kortingen en dubbele beloningen in Red Dead Online

Geschreven door Jari Klapwijk op
Red Dead Online-spelers kunnen weer profiteren van kortingen en dubbele beloningen. Ook zijn alle Call to Arms-maps weer beschikbaar.
De gele Il Sovrano, een van de drie kostbare edelstenen, maakt een tussenstop in Rhodes. Als je die steelt en erin slaagt om de stad te verlaten met de buit op zak, verdien je de hele week dubbele RDO$ en XP. Als je tussen nu en 18 oktober een Blood Money Opportunity voltooit met een Persistent Posse in je kielzog, krijg je een beloning voor een gratis Ability Card en dertig procent korting op een wapen.
Leden van de Quick Draw Clubs Nr.4 krijgen de Huntingdock Coat. Alle Call to Arms-maps zijn weer beschikbaar. Bovendien leveren ze het dubbele van de gebruikelijke XP op. Vorm een team met een Persistant Posse in elke Call to Arms-modus en krijg 3.000 Club XP. Hoe meer golven je haalt, hoe groter de beloning.
Inloggen levert ook weer een bonus op. Alle spelers krijgen munitie in de vorm van honderd kogels voor de High Velocity Rifle en de Revolver. Alle geweren en Ammo Crafting Pamphlets zijn deze week afgeprijsd bij de Fence. Ook Ability Card Upgrades en Hats zijn tegen een gereduceerd tarief te krijgen. Spelers die hun Rockstar Social Club-account koppelen aan Prime Gaming krijgen veertig Capitale en vijftig procent korting op de Mauser Pistol.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl blijven dichtbij de oorspronkelijke games Artistiek ogende game Sable wordt verfilmd
0

Reacties op: Call to Arms, kortingen en dubbele beloningen in Red Dead Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.