Call of the Sea komt vandaag uit op PlayStation-consoles

Call of the Sea komt vandaag uit op PlayStation-consoles

De adventuregame Call of the Sea komt in de loop van vandaag uit voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dat hebben uitgever Raw Fury en ontwikkelaar Out of the Blue aangekondigd. Het was al bekend dat het spel ergens deze maand naar PlayStation-consoles zou komen. Call of the Sea verscheen vorig jaar op Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en GOG.

Call of the Sea speelt zich af in 1934 op de Stille Zuidzee. Norah reist over de zee om haar vermiste man te vinden en komt terecht op een paradijselijk ogend, onbekend eiland. Hier loopt ze allerlei geheimen tegen het lijf en kom te hopelijk meer te weten over het lot van haar man.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg fraaie en sfeervolle puzzle game. Helaas is logica van menig puzzle soms ver te zoeken.. Heb meerdere keren een walkthrough moeten raadplegen.

0

@kleinekoosjer @kleinekoosjer Hier ben ik het niet mee eens. Ja, soms zijn de puzzels wat moeilijk en laten je anders denken dan dat je misschien gewend bent. Maar in alle puzzels zit een patroon en daarmee is het zeker logisch. Dat is toch precies wat je wilt, een puzzelgame die je laat nadenken outside of the box? De puzzels zijn goed verspreid over de gebieden en zijn vooral interessant verworven met de lore. Wel ontbreekt er wat mij betreft een hint systeem, die bijvoorbeeld laat weten of je clues hebt overgeslagen of je tips geeft over de puzzels. Soms is het heel verleidelijk om een walkthrough er bij te pakken omdat je net dat beetje informatie mist bijvoorbeeld. In ieder geval, echt een aanwinst voor Gamepass en zeker een aanrader om te spelen.

0
test

@Quintex Ik vind het uiteraard prima dat jij het allemaal door had. Maar die in chapter 4, na het waterrad gedeelte, met die rare tekens.. zelfs mijn walkthrough moest een walkthrough gebruiken.. Laat ik mijn bericht iets nuanceren want ik zeg wel menig puzzle; maar ben denk bij stuk of 2 a 3 echt vast komen te zitten. Dus echt een biggy is het ook weer niet. En je hebt verder helemaal gelijk hoor; echt een aanrader om te spelen. Ik klonk wat negatief allicht maar echt een klein pareltje op gamepass ja.

0
test

@kleinekoosjer ik snap je punt, ik heb helaas neer gelegd omdat ik even vast zat en toen andere games ben gaan spelen.

0
test

Ik ben t ook met jullie eens, erg mooie game, goeie sfeer! Leuke, goeie puzzels en een mooi verhaal. Maar sommige puzzels vond ik ook echt te moeilijk / te onlogisch. Een walkthrough is dan wel een goeie optie ;D

0

Aanbevolen voor jou