Call of Duty:WW2-event ‘The Resistance’ van start gegaan | Gamer.nl

Call of Duty:WW2-event ‘The Resistance’ van start gegaan | Gamer.nl

Het nieuwe Call of Duty: WW2-evenement ‘The Resistance’ is van start gegaan.

Er is een nieuw evenement van start gegaan in Call of Duty: WW2 dat in het teken staat van de eerste uitbreiding van de game, The Resistance. De uitbreiding verschijnt op 30 januari 2018 op PlayStation 4 en komt een maand later naar pc en Xbox One en brengt onder andere vijf nieuwe maps.

Tijdens het Resistance-evenement krijgen spelers de kans om veel gratis content te verkrijgen. Vijf weken lang, tot en met 27 februari, krijgen spelers bij het inloggen alleen al een gratis supply drop in de stijl van The Resistance. Met het evenement komt er een nieuwe divisie vrij; de Resistance Division. Wanneer spelers in deze divisie een personage maken, krijgen zij toegang tot een nieuw 9mm SAP Pistol, Tactical Knife Skill en andere skills, zoals de mogelijkheid om de tegenstanders hun mini-map te saboteren.

Naast de nieuwe divisie hebben Activision en Sledgehammer Games nieuwe speelmodi toegevoegd. Zo hebben spelers de mogelijkheid om Prophunt te spelen. Hierbij moeten spelers veranderen in verschillende objecten die te vinden zijn in de map en zich schuil zien te houden voor de tegenstander. Verder heeft Demolition zijn terugkeer gemaakt naar Call of Duty. In deze modus strijden twee teams tegen elkaar. Het aanvallende team moet een bom zien te plaatsen in de basis van de tegenstander en deze zien te beschermen tot het moment van ontploffing.

Verder zijn er gedurende de vijf weken verschillende dubbele XP-playlists beschikbaar en kunnen spelers Supply Drops verdienen door dagelijkse opdrachten of contracten te voltooien. De eerste week is gisteren begonnen en duurt tot en met 29 januari.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou