Call of Duty XP is van 2 tot en met 4 september in LA | Gamer.nl

Call of Duty XP is van 2 tot en met 4 september in LA | Gamer.nl

Activision Blizzard heeft de data van de nieuwe Call of Duty XP aangekondigd. Het evenement dat volledig om Call of Duty draait wordt op 2 tot en met 4 september in het Forum in Inglewood, Californië gehouden. 

Tijdens het evenement zijn de finales van het Call of Duty World League Championship. Ook wordt er nieuwe content getoond van de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare, de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare Remastered en downloadbare content voor Call of Duty: Black Ops 3.


"Call of Duty XP wordt de grootste bijeenkomst van fans in de geschiedenis van Call of Duty,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “De beste Call of Duty spelers ter wereld staan centraal op het event, terwijl zij de zege betwisten in het Call of Duty World League Championship. Bezoekers kunnen daar live bij zijn, terwijl ze verder toegang krijgen tot nooit eerder getoonde content, van Infinite Warfare tot Modern Warfare Remastered tot Black Ops III-dlc. Ook zijn er talloze activiteiten die op Call of Duty zijn geïnspireerd en die je nergens anders zult tegenkomen.”

Onderdeel van die activiteiten zijn onder andere een paintball battle op een echte Nuketown-map, of een lastertag wedstrijd. Daarnaast is er een wapenmuseum en worden er panels gehouden met de ontwikkelaars van de reeks. Tickets gaan vanaf 11 juni in de verkoop.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou