Nieuws

Call of Duty: WW2-speler haalt hoogste prestige zonder een schot te lossen

TheseKnivesOnly brought a knife to a gun fight

Geschreven door Pablo Bool op
Youtuber en Call of Duty: WW2-speler TheseKnivesOnly heeft de elfde prestige weten te behalen met alleen throwing knifes en knifes.

TheseKnivesOnly is lid van de professionele gaming organisatie, KARNAGE. Dit is niet de eerste keer dat TheseKnivesOnly de hoogste prestige weet te behalen zonder een schot te lossen. Sinds de originele Black Ops uit 2010 heeft hij dit weten te behalen.

In een uitwisseling met de site Kotaku vertelt TheseKnivesOnly "De belangrijkste reden dat ik geïnspireerd werd, was tijdens een Search en Destroy match in de map WMD. Iemand gooide een Tomahawk Bomb Defend. Ik vond het super cool en het deed mijn interesse wekken." Een Tomahawk Bomb Defend houdt in dat spelers de tegenstander stoppen om een bom te planten of te ontmantelen tijdens de spelmodus Search en Destroy door een tomahawk te gooien.

Erkenning

TheseKnivesOnly ontvangt erkenning van Sledgehammer games, die met een toepasselijke gif reageert op een tweet van de gamer.

TheseKnivesOnly documenteert zijn pad naar de laatste prestige al een tijdje. Op zijn Youtube-kanaal is te aanschouwen hoe hij zijn tegenstanders één voor één afmaakt. Call of Duty WW2 is sinds 27 november beschikbaar op PS4, Xbox One en pc. Hoe lang TheseKnivesOnly er over gaat doen bij de volgende Call of Duty game, waarvan geruchten bestaan dat het Black Ops 4 wordt, is nog maar even afwachten.

Wij gaven in onze review het spel een 8. Voornamelijk, omdat Sledgehammer Games een uitstekende Call of Duty-game aflevert . Zeker online heeft de serie zijn kracht hervonden

Dit artikel delen:

Lees meer

Geen lootboxes in Sea of Thieves Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (hands-on)
1

Reacties op: Call of Duty: WW2-speler haalt hoogste prestige zonder een schot te lossen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Archer83

    • 13 februari 2018 10:58
    Knives, niet knifes.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.