Call of Duty WWII officieel aangekondigd, eerste screenshots uitgelekt | Gamer.nl

Call of Duty WWII officieel aangekondigd, eerste screenshots uitgelekt | Gamer.nl

Activision heeft via sociale media en op een vrijdagavond gelanceerde href="https://www.callofduty.com/nl/">website</a> het nieuwe deel in de populaire shooterserie genaamd Call of Duty WWII officieel aangekondigd.

De reeks keert zoals verwacht terug naar de Tweede Wereldoorlog als setting. De website voor Call of Duty WWII, telt af naar een onthulling op 26 april om 19:00 uur. Eerder lekte er al promotiemateriaal voor de game uit, waar het hoesje van een speciale uitvoering van de game te zien was waarop de invasie van de geallieerden op het strand van Normandië staat afgebeeld.

Tevens zijn drie screenshots van de game uitgelekt. Een Reddit-gebruiker vond de afbeeldingen op de inlog-pagina's op de website. De drie screenshots hebben erg kleine afmetingen, maar tonen wel de visuele stijl van de game. De beelden inmiddels al verwijder maar zijn hieronder nog te zien.

Het aankomende deel in de reeks, dat vermoedelijk in november verschijnt, wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games, dat samen met studio's Treyarch en Infinity Ward verantwoordelijk is voor de serie. De drie bedrijven maken afwi elend een nieuw deel, zodat iedere studio steeds drie jaar heeft om zijn volgende game te voltooien.

Verdere details over de game ontbreken vooralsnog. Uitgever Activision liet eerder wel weten dat de spelreeks terugkeert naar zijn oorsprong, zowel qua setting als gameplay.

Call of Duty WWII
Call of Duty WWII
Call of Duty WWII
Call of Duty WWII
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou