Call of Duty: WW2 kondigt Liberation Day-event aan | Gamer.nl

Call of Duty: WW2 kondigt Liberation Day-event aan | Gamer.nl

Sledgehammer Games heeft een nieuw event href="https://community.callofduty.com/t5/Call-of-Duty-WWII-Blog/We-Want-You-for-Liberty-Strike/ba-p/10764146">aangekondigd </a>in Call of Duty: WW2 ter ere van Liberation Day. Het event is al aan de gang en loopt tot en met 24 juli.

Operation Liberty Strike, zoals het event heet, introduceert drie nieuwe afstandswapens en een nieuw meleewapen.

Het eerste wapen is de ZK-383, een submachine gun dat een speciale feature heeft, waarbij spelers Fast Fire kunnen selecteren voor korte afstand of Slow Fire voor lange afstand.

Ten tweede wordt de AVS-36 toegevoegd,1 een automatisch wapen uit de Sovjet Unie dat hoge schade aanricht en een stabiele vuursnelheid heeft. Het lijkt erg op een volautomatische versie van de SVT-40.

Als laatste kan men aan de slag met een nieuw sniper-wapen en het nieuwe melee-wapen is een pushdagger.

Naast deze wapens komen de gamemodi One Shot en Hardcore Ricochet weer terug. Wanneer deze precies weer speelbaar zijn is niet bekend, maar in ieder geval verschijnen deze voor 24 juli.

Als laatste is er ook een Community Challenge. Wanneer gedurende het event er 260 miljoen potjes worden gewonnen, krijgt elke speler een emblem, een M1911 en de M1 Garand die allen speciaal versierd zijn met Amerikaanse camouflage.

Lees ook: Call of Duty-ontwikkelaar op zoek naar ontwikkelaars voor next-gen shooter

AVS-36
Murica cammo Call of Duty WWII
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou