Call of Duty: WW2 vanaf vandaag gratis voor PlayStation Plus-leden

Call of Duty: WW2 vanaf vandaag gratis voor PlayStation Plus-leden

Call of Duty: WW2 is een van de PlayStation Plus-games van juni en is vanaf vandaag al gratis binnen te halen.

Dat kondigde Sony gisteravond aan. De aankondiging valt op, niet alleen omdat het om een Call of Duty-game gaat, maar omdat het nog geen juni is en de game toch vandaag al gratis beschikbaar komt voor PlayStation Plus-leden.

Call of Duty: WW2 speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De shooter verscheen in 2017 en kwam uit na een aantal CoD-delen die zich vooral richtten op futuristische oorlogsvoering. De game keert dan ook terug naar traditionelere gameplay.

Sony laat weten later deze week meer te vertellen over de andere PlayStation Plus-game van juni. Volgens recente geruchten zou het om Marvel's Spider-Man gaan. In de Engelse PlayStation Store wordt daar naast het spel namelijk een 'gratis'-icoontje van PlayStation Plus getoond, terwijl dit officieel nog niet het geval is. Sony heeft nog niet bevestigd dat de actiegame van Insomniac de andere PS Plus-game van juni is.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gratis, voor maar 8,99 per maand!

0
test

@Phoenix_the_II daar krijg je elke maand 2 games voor plus dat je online kunt gamen en chatten. Zinloze reactie

0
test

@Phoenix_the_II het is ook nooit goed he?

0
test

@Phoenix_the_II Moeilijk hé? Iets gratis aannemen wat niet had gehoeven? Ze hadden voor 8,99 per maand ook alleen jou Online kunnen geven...

0
test

@Phoenix_the_II ben het met je eens, alleen de consoles vragen geld voor online diensten. Voor dat bedrag kan je bij bv Netflix zoveel gratis films en series kijken dat je wilt. Nu alleen de "service" van online spelen zonder de gratis games die er makkelijk onderdeel van uit konden maken. Denk dat het enige verschil zit in dat de games van jou zijn en niet verdwijnen zoals bv bij een Netflix.

0
test

@HunterSeeker Appels met Peren. Bovendien vallen de kosten voor een PSplus abbo behoorlijk mee als je bij de MM een jaarkaart koopt voor 42 euro. Zo ben je 3.50 euro per maand kwijt.

0
test

Goed, gezeik over de kosten daar gelaten, ik ben hier wel blij mee. Ik speel al jaren geen call of duty meer, eigenlijk al sinds modern warfare. Maar de 1e call of duty vond ik geweldig. Dus een game weer in dat tijdperk interesseert me wel. Zal in ieder geval de campaign een keer doorspelen.

0

Aanbevolen voor jou