Call of Duty: WW2-map Valkyrie dit weekend gratis te spelen | Gamer.nl

Call of Duty: WW2-map Valkyrie dit weekend gratis te spelen | Gamer.nl

Sledgehammer Games laat weten dat spelers deze week gratis de Valkyrie-map in Call of Duty: WW2 kunnen spelen.

Dat maakt de ontwikkelaar bekend in een blogpost. Hoewel de Valkyrie-map normaal gesproken alleen speelbaar is voor bezitters van de The Resistance-dlc is hij vanaf vrijdag 19:00 (Nederlandse tijd) gratis te spelen voor alle Call of Duty: WW2-spelers. Dat kan tot dinsdag 29 mei 19:00, waarna de map weer enkel beschikbaar zal zijn voor mensen die de uitbreiding hebben.

Tijdens dit speciale weekend krijgen spelers bovendien dubbele XP, Division XP en Weapon XP. De Valkyrie-map bevat een oud Nazi-hoofdkantoor dat door de geallieerden aangevallen is.

Call of Duty: WW2

Daarnaast brengt Sledgehammer fans op de hoogte van wat kleinere evenementen, zoals een nieuwe Weapon Contract voor de Type 38, nieuwe dagelijkse Weapon Orders voor LMGs, rifles, sniper rifles, shotguns en pistolen. Ook krijgen spelers dubbele DivisionXP voor het spelen van War-modus.

Bovendien is er een nieuwe 'Fear Not'-pack die spelers kunnen kopen voor wapenskins, zoals die in de onderstaande afbeelding. Alle winst van deze pack zal gebruikt worden om banen te vinden voor werkeloze veteranen. Deze pack is vanaf 29 mei beschikbaar.

Call of Duty: WW2

Tenslotte laat Sledgehammer Games weten dat er nog geen Nazi Zombies-update komt deze week. De ontwikkelaar belooft dat de update volgende week "absoluut zal verschijnen".

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou