Nieuws
Call of duty

Call of Duty: WW2 belicht Londense bombardementen met London-map

The London Blitz is deel van Call of Duty: WW2

Geschreven door Eline Oosterloo op
Sledgehammer heeft bekendgemaakt dat Call of Duty: WW2 een map van Londen bevat.

Deze map representeert de stad zoals deze er ongeveer uitzag tussen 1940 en 1941, een periode waarin Londen gebombardeerd werd door de Duitsers met ongeveer 30.000 brandstichtende bommen. Het ondergrondse stelsel van de Engelse hoofdstad werd toen gebruikt als schuilplek voor alle luchtaanvallen.

De map bevat dan ook veel afgebrande huizen, gebouwen en scheuren in de weg met typische Londense bussen. Ook is in een vrijgegeven screenshot een café te zien, dat tevens als schuilkelder dient in de game.

Call of duty

Daarnaast zien we een afbeelding van ondergrondse tunnels en een speler die een ouderwetse voetbal vasthoudt. Michael Condrey heeft verteld dat het hier gaat om Gridiron, een aangepaste versie van Uplink, een bekende multiplayer-modus in Call of Duty.

In Infinity Warfare is het doel om een satelliet drone naar het Uplink-station van de tegenstander te brengen. Een punt wordt toegekend wanneer de drone gegooid wordt en twee als de spelers het station binnenkomt met de drone in handen. In Call of Duty: WW2 werkt dit hetzelfde, maar dan met een oude voetbal in plaats van een drone.

Call of duty

Eerder vandaag werd informatie bekend via de code van de bèta van de game. Dataminers kwamen erachter dat er wel drie soorten valuta aanwezig zijn in Call of Duty: WW2 naast CoD Points.

Het spel verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00: PlayerUnknown's Battlegrounds Michel Ancel wil graag Rayman 4 maken
1

Reacties op: Call of Duty: WW2 belicht Londense bombardementen met London-map

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • XtraLinkUK

  • 13 oktober 2017 07:27
  Ik heb zo het idee, na het zien van de afgelopen Battlefield 1 update, dat Dice ook best wel eens met weer een WW2 shooter zou kunnen komen in de hoofdreeks.

  Dan ga ik toch liever voor Battlefield, CoD is voor mij niet meer wat het was. Maar wie weet oordeel ik nu wat voorbarig en schaf ik de game uiteindelijk toch wel aan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.