Call of Duty: WW2 belicht Londense bombardementen met London-map | Gamer.nl

Call of Duty: WW2 belicht Londense bombardementen met London-map | Gamer.nl

Sledgehammer heeft bekendgemaakt dat Call of Duty: WW2 een map van Londen bevat.

Deze map representeert de stad zoals deze er ongeveer uitzag tu en 1940 en 1941, een periode waarin Londen gebombardeerd werd door de Duitsers met ongeveer 30.000 brandstichtende bommen. Het ondergrondse stelsel van de Engelse hoofdstad werd toen gebruikt als schuilplek voor alle luchtaanvallen.

De map bevat dan ook veel afgebrande huizen, gebouwen en scheuren in de weg met typische Londense bu en. Ook is in een vrijgegeven screenshot een café te zien, dat tevens als schuilkelder dient in de game.

Call of duty

Daarnaast zien we een afbeelding van ondergrondse tunnels en een speler die een ouderwetse voetbal vasthoudt. Michael Condrey heeft verteld dat het hier gaat om Gridiron, een aangepaste versie van Uplink, een bekende multiplayer-modus in Call of Duty.

In Infinity Warfare is het doel om een satelliet drone naar het Uplink-station van de tegenstander te brengen. Een punt wordt toegekend wanneer de drone gegooid wordt en twee als de spelers het station binnenkomt met de drone in handen. In Call of Duty: WW2 werkt dit hetzelfde, maar dan met een oude voetbal in plaats van een drone.

Call of duty

Eerder vandaag werd informatie bekend via de code van de bèta van de game. Dataminers kwamen erachter dat er wel drie soorten valuta aanwezig zijn in Call of Duty: WW2 naast CoD Points.

Het spel verschijnt op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou