Nieuws
Call of Duty: WW2

'Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games'

Aldus een betrouwbare leaker

Geschreven door Michel Musters op
De Call of Duty-game die eind dit jaar uit moet komen, zou worden ontwikkeld door Sledgehammer Games.

Dat claimt ModernWarzone, een gebruikelijk betrouwbare leaker van informatie rondom de Call of Duty-franchise. Hij zegt dat de informatie niet officieel is, maar geeft aan dat het behoorlijk betrouwbare info betreft en claimt er honderd procent zeker van te zijn.

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar moet verschijnen is nog niet aangekondigd door Activision. De laatste Call of Duty-game die Sledgehammer volledig zelf ontwikkelde, was Call of Duty: WW2. Het vorig jaar verschenen Call of Duty: Black Ops Cold War begon oorspronkelijk bij Sledgehammer, maar werd uiteindelijk bijna volledig ontwikkeld door Treyarch en Raven Software.

In 2018 verlieten oprichters Glen Schofield en Michael Condrey Sledghammer Games. Sindsdien probeert Activision het bedrijf weer op te bouwen als een studio dat meerdere games tegelijk kan ontwikkelen, in plaats van louter het werk van andere studio's te ondersteunen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo-vacature is volgens 343 Industries voor Halo Infinite Acteurs voor Joel en Ellie in HBO-serie The Last of Us gecast
0

Reacties op: 'Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.