Call of Duty: Warzone-spelers geïrriteerd over onzichtbare skin

Call of Duty: Warzone-spelers geïrriteerd over onzichtbare skin

Het regent klachten over een skin die spelers door een bug nagenoeg onzichtbaar maakt in Call of Duty: Warzone.

Eind vorig jaar werd er een flinke update voor Warzone uitgerold, waarmee onder andere de Krampus werden toegevoegd, tot irritatie van veel spelers. Er is echter ook een ander probleem die de game sinds de update plaagt. 

De Awoken Francis-skin zorgt er namelijk voor dat spelers alleen als een zwevend hoofd in de game te zien zijn. Spelers moeten wel Tier 100 zijn in de Caldera Battle Pass om deze skin te gebruiken, maar als ze dat doen, zijn ze bijna onzichtbaar voor andere spelers.

Het probleem doet zich inmiddels al meerdere dagen voor en op Twitter klagen spelers massaal tegen ontwikkelaar Raven Software, waarbij men zich openlijk afvraagt hoe een dergelijke bug langer dan een dag in het spel kan zitten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt waardeloos, dat dit ook al zolang erin zit. Het is bloedirritant tijdens een potje. Vooral omdat het al best lastig is om mensen te zien in de jungle.

0

@Zut Eens! Dat ze het niet gelijk fixen (ze zullen wel op vakantie zijn), maar gooi minstens die skin uit de roulatie. Zo moeilijk is het niet. Onkunde van Raven Software is weer duidelijk te zien. Anti-cheat is al duidelijk doorbroken met het aantal hackers wat ik tegen kom.

0

Aanbevolen voor jou