Nieuws
Warzone.jpg

Call of Duty: Warzone ontvangt visuele update voor PS5 en Xbox Series X

De update is nu te downloaden

Geschreven door Niels Arts op
Activision heeft een update uitgebracht voor Call of Duty: Warzone die de nodige visuele verbeteringen met zich meebrengt voor de nieuwe generatie consoles.

De update verbetert met name de textures van de game, wat inhoudt dat eigenlijk alles wat de speler tegenkomt er een stuk beter uit gaat zien dankzij de update. De update is te downloaden op alle platformen, maar vooral de PS5- en Xbox Series X-versies maken er optimaal gebruik van omdat alleen deze consoles 1440p ondersteunen.

Vanwege de aard van de update, begint Warzone niet meteen te patchen zodra de speler de game op probeert te starten. Dit proces moet zelf gestart worden. De patch vereist ongeveer 7.6 GB op PS4 en PS5, terwijl op de Xbox-versies van de game 7.2 GB benodigd is.

Call of Duty: Warzone bevindt zich momenteel in het vierde seizoen, dat minder dan twee weken geleden van start is gegaan. Het begin van het nieuwe seizoen bracht een aantal nieuwe wapens met zich mee, net als enkele aanpassingen aan de map en nieuwe operators.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo Switch-versie Overwatch 2 komt met enkele compromissen 'Mass Effect-film of tv-serie slechts een kwestie van tijd'