Call of Duty: Warzone krijgt mogelijk Duos-modus

Call of Duty: Warzone krijgt mogelijk Duos-modus

Call of Duty: Warzone gaat misschien toch Duos krijgen. Dat blijkt uit een mogelijke leak op de website van Infinity Ward.

Seizoen 3 is net van start gegaan in Warzone met verschillende nieuwe toevoegingen aan de game. Nu lijkt erop dat spelers in het nieuwe seizoen nog een extra modus erbij gaan krijgen. Het gaat om een de Duos-modus, waar spelers in teams van twee moeten samenwerken.

De aankondiging van deze nieuwe modus is waarschijnlijk iets te vroeg online gegaan op de website van de ontwikkelaar Infinity Ward, want de pagina werd al vrij snel er weer afgehaald. Op de pagina werd de Duos-modus samen geadverteerd met de net uitgekomen Quads-modus. Online platform Call of Duty: Warzone News heeft nog screenshots van deze pagina kunnen maken voordat die offline ging. De screenshots zijn hieronder te bekijken.

Wanneer Duos-modus uit gaat komen is nog niet bekend. De modus is nog niet officieel door Infinity Ward of Activision aangekondigd. Call of Duty: Warzone is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waar zijn de trio's gebleven? :-(

0

@Yoji helaas verdwenen :( Maar Plunder/Blood Money met vier man is wel lekker. Totale escalatie.

0

Aanbevolen voor jou