Call of Duty: Warzone-cheat met aim-assist offline gehaald door Activision

Call of Duty: Warzone-cheat met aim-assist offline gehaald door Activision

Een aim-assist-cheat in Call of Duty: Warzone die de laatste weken aan populariteit won, is offline gehaald door Activision.

De cheat heet User Vision Pro en won vooral de laatste week aan populariteit. De cheat maakte het mogelijk om aim-assist in the schakelen en automatisch het geweer af te vuren, zonder dat de speler daar een knop voor hoefde in te drukken. De cheat werkte op alle systemen en maakte spelers nagenoeg onoverwinnelijk.

De cheat werkte via een script op een tweede computer naast het systeem waar de game op draaide, wat het nagenoeg onmogelijk maakte om na te gaan welke spelers er gebruik van maakten. Daarbij zou het systeem automatisch leren van de stream van de game en zo steeds beter en sneller reageren op wat er op het scherm gebeurde, om vervolgens steeds betere en snellere input naar de gebruikte controller te sturen.

De maker van de cheat, User101, bracht een statement naar buiten. "Op verzoek van Activision ga ik niet door met de ontwikkeling en verspreiding van software waarmee hun software misbruikt zou kunnen worden. Mijn intentie was nooit om iets illegaals te doen." Volgens User101 had hij de cheat gemaakt omdat er al zoveel cheaters in Warzone waren, en hij een kans tegen hen wilde maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

1 minder maar er komen er dan vaak 5 nieuwe weer bij waar ze hele tijd toch niks aan doen lijkt wel.

0
test

Mijn intentie was nooit om iets illegaals te doen." Volgens User101 had hij de cheat gemaakt omdat er al zoveel cheaters in Warzone waren, en hij een kans tegen hen wilde maken. Maar hij verkocht die cheats toch? kan zijn dat het zijn eerste intentie was om een countercheat te maken maar zoals ik het lees gebruiken een hoop mensen zijn cheat en is het allang niet meer zo dat HIJ een kans wil hebben tegen cheaters. Inmiddels is tie zelf deel van het probleem geworden. heilig boontje my ass

0

Aanbevolen voor jou