Call of Duty: Warzone 2.0 komt mogelijk op 16 november uit

Call of Duty: Warzone 2.0 komt mogelijk op 16 november uit

Call of Duty: Warzone 2.0 komt wellicht op 16 november uit, zo blijkt uit een intern Activision-document.

Het over het algemeen betrouwbare Charlie Intel meldt dat er op Reddit een intern document van Activision werd geplaatst waarin de planning qua releases voor de rest van het jaar wordt opgesomd. De nieuwe Warzone - die op het document met de codenaam Cortez wordt aangeduid - zou volgens dat document op 16 november uitkomen.

Warzone 2.0 wordt ontwikkeld door Infinity Ward - dat eind oktober ook Call of Duty: Modern Warfare 2 aflevert - en moet naast het huidige Warzone komen te bestaan. Een officiële releasedatum is vooralsnog niet aangekondigd, dus bovenstaande is vooralsnog speculatie. Warzone 2.0 moet uitkomen op Steam, Battle.net, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De nieuwe Warzone - die op het document met de codenaam Cortez wordt aangeduid - zou volgens dat document op 16 november uitkomen. klopt niet, staat een andere datum bij Cortez dan bij Warzone 2, COD Cortez: 27 october: Global Launch COD Warzone 2: 16 november: Global Launch Als het hetzelfde zou zijn waarom zou die dan 2x global launchen en boven elkaar genoemd worden met andere data?

0
test

@-JK- correct. Cortez in de codenaam voor MWII.

0

Aanbevolen voor jou