Nieuws

Call of Duty: Warzone 2 krijgt na release mogelijk tweede map

Map zou kort zichtbaar zijn geweest tijdens een speelsessie

Geschreven door Michel Musters op
Naast een compleet nieuwe map op release van Call of Duty: Warzone 2 komt er ergens na release mogelijk ook een tweede nieuwe map voor de game uit.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen, zo meldt hij in een artikel op Exputer. Eerder lekte hij al een schets uit van de nieuwe map die op release in Warzone 2 moet zitten, maar er zou dus ergens na release van de game ook een tweede nieuwe map naar de game moeten komen. Henderson schat dat de nieuwe map ergens eind 2023 naar de game moet komen.

Henderson claimt dat de nieuwe map kort zichtbaar was in een geheime speelsessie van Warzone 2, al konden spelers toen geen toegang krijgen tot de map. De nieuwe map zou qua grootte vergelijkbaar zijn met Warzone's Rebirth Island.

Officieel is alleen bekend dat de nieuwe Warzone wordt ontwikkeld door Infinity Ward, de studio die ook werkt aan het op 28 oktober uit te komen Call of Duty: Modern Warfare 2. Wanneer Warzone 2 verschijnt is echter niet bekend.

Onlangs lekten er wel diverse mogelijke details uit over Warzone 2. Henderson kon die details toen ook al bevestigen. Zo zou de nieuwe Warzone veel overeenkomsten hebben met Blackout, de eerste battle royale-achtige modus binnen de Call of Duty-franchise. Warzone 2 zou bijvoorbeeld door de computer bestuurde vijanden hebben die zich in zogenaamde 'strongholds' schuilhouden. Spelers moeten deze basissen infiltreren en bevrijden om ze over te nemen.

Spelers zouden daarnaast een tas dragen waarin ze meer loot en killstreaks kunnen bewaren - men zou nog altijd loot kunnen oprapen tijdens het spelen. Het indelen van de inventory van deze tas zou een belangrijk onderdeel van de gameplay worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Take-Two: 'Onze games op release op abonnementsdiensten zetten is niet logisch' Horizon Call of the Mountain wordt vannacht tijdens State of Play getoond
0

Reacties op: Call of Duty: Warzone 2 krijgt na release mogelijk tweede map

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.