'Call of Duty: Vanguard wordt in tweede helft augustus onthuld via Warzone'

'Call of Duty: Vanguard wordt in tweede helft augustus onthuld via Warzone'

De volgende Call of Duty-game, die mogelijk Call of Duty: Vanguard heet, zou tegen het einde van augustus worden onthuld via Warzone.

Dat claimt insider Tom Henderson. Hij meldt dat de onthulling via Warzone onderdeel is van Activisions nieuwe strategie om Call of Duty-games via de battle royale-game te onthullen. Vorig jaar werd Black Ops Cold War ook via een in-game evenement binnen Warzone onthuld.

Er gingen eerder dit jaar al geruchten dat de nieuwe CoD-game Call of Duty: Vanguard zou gaan heten en zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat is nog niet officieel bevestigd, maar wel duidelijk is dat Sledgehammer Games het spel ontwikkelt.

Volgens Henderson kan de onthulling in Warzone vlak voor Gamescom plaatsvinden, dat van 25 tot en met 27 augustus gehouden wordt. Henderson schat dat de onthulling ergens tussen 18 en 25 augustus moet plaatsvinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben heel blij met de terugkeer van een WW2 setting. Benieuwd naar deze cod ondanks dat waarschijnlijk SBMM toch wel weer erin zal zitten. Als dat niet bestond was Cold War een hele leuke cod en is nu toch allemaal wat minder. Wat er ook met de MP gebeurt, een WW2 Campaign kan ik altijd wel waarderen.

0
test

@Real13 precies. Kan de campagnes ook altijd waarderen. Zelfs bij ze futuristische cod vond ik de campagnes nog boven verwachting. Gewoon steeds actievolle rollercoaster ritten die je krijgt voorgeschoteld

0
test

Call Of Duty hoort thuis in de 2de Wereldoorlog. Herinner me deel 2 nog nog goed met de training met aardappels in Moskou of de missie dat je een heuvel moet verdedigen tegen de Duitsers en dat die eindigt als je luchtondersteuning krijgt.

0
test

@bigds9fan ja, dat waren vette momenten altijd. Vechten totdat de luchtsteun er is. En dan boem

0

Aanbevolen voor jou