Nieuws
Call of Duty Vanguard

Call of Duty: Vanguard-multiplayer twee weken lang gratis speelbaar

Bepaalde maps en modi zijn speelbaar

Geschreven door Michel Musters op
Een gedeelte van de Call of Duty: Vanguard-multiplayer is vanaf morgen twee weken lang gratis speelbaar.

De multiplayer is van 30 maart tot 13 april gratis speelbaar op PlayStation- en Xbox-consoles en pc. Het gaat niet om alle maps en modi, maar een selectie van de meest populaire maps, waaronder Das Haus, Shipment en nieuwe toevoegingen in de vorm van Casablanca en Gondola.

Verder kunnen spelers een nieuwe modus genaamd Arms Race op de map Alps spelen. Deze 12v12-modus laat spelers diverse basissen overnemen, te voet of met een voertuig. Wanneer een basis in het bezit van het team is, kunnen teamgenoten daar spawnen. Met verdiend geld kunnen daar ook wapens, Field Upgrades en Killstreaks gekocht worden. Meer details zijn op de Call of Duty-site te lezen.

Volgens recente geruchten komt dit jaar nog wel een Call of Duty-game uit, maar slaat de franchise in 2023 een jaartje over. Het zou voor het eerst in bijna twintig jaar zijn dat de franchise een jaar overslaat. Over de Call of Duty-game die eind dit jaar uitkomt en door Infinity Ward wordt ontwikkeld is nog niet veel bekend, behalve dat het een vervolg is op het in 2019 verschenen Modern Warfare. Verder wordt er aan een mobiele versie van de battle royale-game Call of Duty: Warzone gewerkt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Actrice Jessie Buckley speelt in The Dark Pictures: The Devil in Me Maker Sonic-films heeft 'Sonic cinematic universe' op het oog
1

Reacties op: Call of Duty: Vanguard-multiplayer twee weken lang gratis speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • bleacdemon

    • 30 maart 2022 07:52
    Ik ben gestopt met Vanguard en weer terug naar BlackOps Cold War. Deze laatste is voor mij toch echt de betere game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.