Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend gratis speelbaar

Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend gratis speelbaar

Vanaf morgenavond kan de multiplayer van Call of Duty: Vanguard een heel weekend gratis gespeeld worden op consoles en pc.

Dat heeft Activision bevestigd. De gratis versie komt vanaf morgen 19:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar en loopt tot en met 22 november.

Officieel is het gratis multiplayerweekend om de komst van de nieuwe versie van de map Shipment te vieren, die vanaf vandaag beschikbaar is in de game. Toch is het gratis weekend opvallend, aangezien Vanguard nog maar een krappe twee weken uit is.

Verkoopcijfers van de game zijn volgens de eerste berichten dan ook lager dan voorgaande Call of Duty-games. Vanguard heeft te maken met veel concurrentie in de vorm van het vrijdag te verschijnen Battlefield 2042 - dat sinds vorige week in Early Access speelbaar is - en de maandag plotseling gelanceerde gratis multiplayer van Halo Infinite.

Gamer.nl gaf een 7 aan de shooter: "Call of Duty: Vanguard is een traditionele, maar prima Call of Duty-game. De singleplayer is zelfs voor Call of Duty-begrippen oppervlakkig, maar de multiplayer is dankzij de overdaad aan goede maps, de hoge pacing en de nadruk op intense korteafstandsgevechten veel gemakkelijker aan te raden dan die van voorganger Black Ops: Cold War."

Call of Duty Vanguard

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De verkoopcijfers zijn makkelijk te verklaren, het is een prima COD, maar het spel verkoopt gewoon minder omdat er geen "Modern Warfare" of "Black Ops" in het logo staat.

0

Nee man, lekker halo infinite spelen! Die game is awesome en helemaal voor niks

0
test

@Improv jij snapt m!

0

Aanbevolen voor jou