'Call of Duty: Vanguard-alfatest bevat nieuwe Champion Hill-modus'

'Call of Duty: Vanguard-alfatest bevat nieuwe Champion Hill-modus'

Mogelijk houdt Activision Blizzard van 27 tot en met 29 augustus een alfatest voor Call of Duty: Vanguard, waarin een nieuwe gamemodus genaamd Champion Hill speelbaar is.

Modern Warzone achterhaalde dat via PlayStation Network. Data voor de mogelijke alfatest op PlayStation 4 en 5 zou zijn geüpload op het netwerk en ongeveer 20 GB in beslag nemen. Daar zou een zogenaamde 'Champion Hill'-modus onderdeel van uitmaken.

Volgens Modern Warzone is Champion Hill mogelijk een nieuwe modus vergelijkbaar met de 3v3 Arenas-modus uit Apex Legends. Ook zou het mogelijk Gunfight vervangen. Teams van drie spelers zouden het tegen elkaar op moeten nemen in verschillende rondes, waarbij één van de acht teams als winnaar overblijft. 

Vooralsnog lijkt het er op dat de alfa alleen op PlayStation-consoles beschikbaar komt, vergelijkbaar met de alfa van Call of Duty: Black Ops Cold War. Wel zou er van 16 tot en met 20 september een open bèta voor alle systemen volgen.

Het bovenstaande is nog niet officieel aangekondigd. Activision heeft al wel een teaser van Call of Duty: Vanguard getoond, maar de officiële onthulling vindt vanavond om 19:30 uur Nederlandse tijd in Call of Duty: Warzone plaats. Warzone-spelers die de onthulling bijwonen ontvangen dubbele XP en wapen-XP, alsmede nieuwe blauwdrukken voor een wapen en een mes, een skin voor een motor en een uurwerk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou