Nieuws
Call of Duty: Vanguard

'Call of Duty: Vanguard-alfatest bevat nieuwe Champion Hill-modus'

De test zou van 27 tot en met 29 augustus gehouden worden op PS4 en PS5

Geschreven door Michel Musters op
Mogelijk houdt Activision Blizzard van 27 tot en met 29 augustus een alfatest voor Call of Duty: Vanguard, waarin een nieuwe gamemodus genaamd Champion Hill speelbaar is.

Modern Warzone achterhaalde dat via PlayStation Network. Data voor de mogelijke alfatest op PlayStation 4 en 5 zou zijn geüpload op het netwerk en ongeveer 20 GB in beslag nemen. Daar zou een zogenaamde 'Champion Hill'-modus onderdeel van uitmaken.

Volgens Modern Warzone is Champion Hill mogelijk een nieuwe modus vergelijkbaar met de 3v3 Arenas-modus uit Apex Legends. Ook zou het mogelijk Gunfight vervangen. Teams van drie spelers zouden het tegen elkaar op moeten nemen in verschillende rondes, waarbij één van de acht teams als winnaar overblijft. 

Vooralsnog lijkt het er op dat de alfa alleen op PlayStation-consoles beschikbaar komt, vergelijkbaar met de alfa van Call of Duty: Black Ops Cold War. Wel zou er van 16 tot en met 20 september een open bèta voor alle systemen volgen.

Het bovenstaande is nog niet officieel aangekondigd. Activision heeft al wel een teaser van Call of Duty: Vanguard getoond, maar de officiële onthulling vindt vanavond om 19:30 uur Nederlandse tijd in Call of Duty: Warzone plaats. Warzone-spelers die de onthulling bijwonen ontvangen dubbele XP en wapen-XP, alsmede nieuwe blauwdrukken voor een wapen en een mes, een skin voor een motor en een uurwerk.

Dit artikel delen:

Lees meer

Intel deelt diagram en meer details over Arc-videokaart Disney Classic Games Collection mogelijk gelekt
0

Reacties op: 'Call of Duty: Vanguard-alfatest bevat nieuwe Champion Hill-modus'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.