Call of Duty-trailer hoog op lijst van meest gedislikede video's | Gamer.nl

Call of Duty-trailer hoog op lijst van meest gedislikede video's | Gamer.nl

style="background-color: initial;">De trailer van Call of Duty: Infinite Warfare is een van de meest gedislikede trailers ooit op YouTube, terwijl de Battlefield 1-trailer in de top 500 van meest gelikede video's staat.</span><br></p>

Met 1,4 miljoen dislikes staat Call of Duty: Infinite Warfare momenteel op de 5de plaats in YouTube's . Rebecca Black, Justin Bieber en Gangnam Style hebben meer dislikes ontvangen.

Ondertu en heeft de Battlefield 1-trailer 1,1 miljoen likes vergaard en staat daarmee op de 433e plek in de

Vorige week reageerde Activision's CEO Eric Hirshberg al op de vele dislikes op de Call of Duty-trailer. "We hebben dit vaker gezien met deze franchise. De onthullingstrailer voor Black Ops 2, waarbij de franchise zich voor het eerst in de toekomst afspeelde, had de meeste dislikes van alle onthullingstrailers die we tot dan toe hadden gemaakt. En dat werd onze meest succesvolle game ooit."

Hirschberg ziet dan ook niet het kwaad van de dislikes in: "Je moet er van houden, de pa ie die gamers hebben. Deze industrie is als geen andere, en een fanbase als geen andere. We vinden het geweldig dat fans deze franchise behandelen alsof hij van hun is en een sterke mening er op nahouden. Er zijn niet veel entertainmentfranchise op aarde die zoveel pa ie genereren als Call of Duty en dat is goed."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou