Call of Duty toont teaser voor aanpassen wapens in Modern Warfare

Call of Duty toont teaser voor aanpassen wapens in Modern Warfare

In een korte video is te zien hoe bijna elk onderdeel van een wapen aangepast kan worden in Call of Duty: Modern Warfare. Zo hebben Assault Rifles maar liefst negen onderdelen die vervangen kunnen worden.

Op het officiele Twitter-account van Call of Duty is een teaser geplaatst voor het samenstellen en aanpassen van wapens in Modern Warfare. In de video, die iets langer dan een halve minuut duurt en de titel 'Gunsmith' heeft, is te zien hoe bijna alle onderdelen van een wapen vervangen of verbeterd kunnen worden, met bijvoorbeeld een Muzzle Break, Balanced Suppressor, Scout Combat Optic, Lightweight Stock, CQB Grip, Corp Combat en Holo Sight.

In een blogpost op de website van Activision legt redactiemanager David Hodgson uit dat het belangrijk is om de juiste wapen-attachments te kiezen in de multiplayer-modus van Modern Warfare. Spelers kunnen maximaal vijf onderdelen van hun primaire en secundaire wapen aanpassen, totdat er geen beschikbare slots meer zijn. Als voorbeeld wordt de Assault Rifle genoemd, welke negen onderdelen heeft die vervangen kunnen worden: De Muzzle, Laser, Optic, Stock, Rear Grip, Magazine, Underbarrel, Barrel en een Perk.

Op 1 augustus worden de eerste gameplay-beelden van de multiplayer in Modern Warfare getoond tijdens een livestream op Twitch. Vorige week werd al een ruim vijf minuten durende video uitgebracht met nieuwe gameplay van de Gunfight-modus, welke in een resolutie van 4K bekeken kan worden. In de 2v2-modus nemen twee teams het tegen elkaar op in meerdere, snelle rondes.

Lees ook onze E3-preview van Call of Duty: Modern Warfare, waarin Jacco beschrijft hoe het spel de franchise dichterbij dat legendarische vierde deel brengt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf al die mogelijkheden om achteraf microtransacties en pay to win op los te laten! :D

0
test

@Rexus Ze vroegen al 1 euro voor een rode stip in je scope, ben benieuwd hoeveel ze vragen voor de scope zelf :P

0
test

@Rexus Ja inderdaad legio mogelijkheden om mensen geld uit de broek te kloppen, en de idioten die het kopen

0
test

Klaar voor de toekomst! Ik zou maar vast een hangslot kopen voor je portemonnee.

0

Aanbevolen voor jou