Call of Duty-parodie 1,25 miljoen keer gedownload | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game Duty Calls is gratis te downloaden en is gemaakt ter promotie van Bulletstorm. De game werd vorige week uitgebracht en is een parodie op Call of Duty. Spelers kunnen nutteloze stokken verzamelen en rangen verdienen zoals "Master Sergeant Shooter Sergeant Important Person of Sergeants Extreme". Wie de korte game uitspeelt, krijgt een trailer te zien van Bulletstorm.

Bulletstorm

Bulletstorm is een shooter waarin sierlijke actie centraal staat. Simpelweg iemand dood schieten volstaat niet. Creatieve acties waardoor vijanden worden doorboord, in de lucht worden geslingerd, geëlectrocuteerd of worden opgeblazen worden beloond. Bulletstorm is ontwikkeld door Epic en People Can Fly en komt 24 februari uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou