Call of Duty-ontwikkelaar wil Move- en Natal-games maken | Gamer.nl

Call of Duty-ontwikkelaar wil Move- en Natal-games maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen zeker een spelwereld bouwen om Natal en Move", aldus Josh Olin, community manager van Treyarch. "We willen Natal en Move niet alleen toepa en op onze games om te kunnen zeggen dat we deze technologie gebruiken. We willen dat het echt sterke gameplay oplevert." Olin verzekert dat de aankomende Call of Duty-game, Black Ops, geen gebruiken maakt van de bewegingsgevoelige technieken. "Maar in de toekomst zou het leuk zijn om een granaat te gooien met een werpbeweging."

Alleen Call of Duty

Mark Lamia, de directeur van Treyarch, meldt dat de studio zich compleet op de Call of Duty-serie blijft richten. "We hebben al onze energie in het maken van de beste Call of Duty-game gestoken en daardoor kunnen we aan niets anders werken. We hebben wel meerdere teams, maar wanneer we ons op Call of Duty richten hebben we gewoon al onze teams nodig."

Call of Duty: Black Ops komt op 9 november uit voor Xbox 360, PlayStation 3, PC en Wii en speelt zich af tijdens de koude oorlog. In de game kan er voor het eerst in de franchise een helikopter bestuurd worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou