Call of Duty-ontwikkelaar Beenox opent nieuwe studio in Montreal

Call of Duty-ontwikkelaar Beenox opent nieuwe studio in Montreal

Activision-studio Beenox heeft een nieuwe studio in Montreal, Canada geopend.

Het tweede kantoor van de in Quebec gesitueerde ontwikkelaar moet er voor zorgen dat er meer dan vierhonderd mensen in totaal bij Beenox werken. De studio moet meehelpen aan de groei van de Call of Duty-franchise en "andere ambitieuze projecten". Vacatures zijn hier te vinden.

Beenox is een ondersteunende studio voor diverse Call of Duty-games - zo levert het content voor nieuwe seizoenen van Warzone en werkt het ook mee aan de mobiele Warzone-game. De ontwikkeling wordt geleid door een nieuwe studio genaamd Solid State, maar Beenox helpt samen met Activision Shanghai en Digital Legends mee.

Zo'n beetje alle Activision-studio's werken in meer of mindere mate wel aan Call of Duty. Begin dit jaar kondigde Microsoft echter aan van plan te zijn Activision Blizzard over te nemen. Daarnaast komt volgend geruchten volgend jaar geen nieuwe game in de Call of Duty-hoofdreeks uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beenox, een studio dat ooit werkte aan Spider-Man Shattered Dimensions en Edge of Time en The Amazing Spider-man. Weer een toffe creatieve studio dat CoD door de strot geduwd heeft gekregen van Activision. Laten we hopen dat, dat ook weer ophoudt met de overame van Microsoft.

0

Aanbevolen voor jou