Nieuws
Call of Duty Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered brengt omroeper terug

Plus nieuwe geluiden, playlists en meer

Geschreven door Peter Paardekooper op

De iconische omroeper keert weer terug in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Dat maakte lead designer Amos Hodge bekend opTwitter.

De omroeper zal, net als in het origineel, in alle multiplayermodi te horen zijn. Ook het geluid van enkele wapens is opnieuw opgenomen om realistischer te klinken. Het gaat hier onder andere om de Desert Eagle, RPD en M40A3.

Daarnaast zullen alle originele playlists ook weer terugkomen, naast enkele nieuwe voor in de nieuwe modi. Bij privématches zijn alle create-a-class items vanaf het begin al ontgrendeld: dus alle wapens, attachments, perks, killstreaks e.d. zullen beschikbaar zijn wanneer er een privématch gespeeld wordt. Ten slotte keert strafe jumping, een techniek die populair was in de originele Modern Warfare, ook weer terug.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is vanaf 4 november verkrijgbaar als onderdeel van de Call of Duty: Infinite Warfare Legacy- en Legacy Pro Edition. Kopers van de digitale edities van deze versies kunnen vanaf 5 oktober al aan de slag met de singleplayer van Modern Warfare Remastered. Vooralsnog is geen stand-alone versie van de remaster aangekondigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft koopt mobiele game-uitgever Ketchapp Homefront: The Revolution-uitbreiding nu beschikbaar
0

Reacties op: Call of Duty: Modern Warfare Remastered brengt omroeper terug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.