Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd, krijgt gratis updates en cross-play

Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd, krijgt gratis updates en cross-play

Call of Duty: Modern Warfare is zojuist onthuld door Infinity Ward. De game bevat geen season pass , ondersteunt cross-play en komt op 25 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Onderstaande trailer geeft enkel een blik op de op singleplayer-campagne van de game, die volgens ontwikkelaar Infinity Ward een 'authentieke militaire simulator' is. Ook moet het de meest provocatieve game in de franchise worden, met 'twee kanten van oorlogsvoering' en terrorisme. Het verhaal betreft een reboot van de serie, maar Captain Price uit de vorige games keert terug. Verder valt op hoe de graphics erop vooruit zijn gegaan vergeleken met Black Ops 4 dankzij een nieuwe versie van de engine.

Hoewel de onthulling zicht richt op de singleplayer-modus van de game, maakt de ontwikkelaar ook bekend dat de game cross-play zal ondersteunen tussen pc en console. De pc-versie zal net als Black Ops 4 beschikbaar worden op Blizzards Battle.net-platform.

Een andere belangrijke verandering is het schrappen van de season pass. Volgens Infinity Ward krijgen alle spelers op deze manier toegang tot gratis maps, evenementen en andere content na lancering. De season pass in een omstreden aspect aan de afgelopen Call of Duty-games, omdat het de spelers splitst in verschillende groepen.

Modern Warfare bevat naast de singleplayer-campagne en multiplayer-modus een co-op-modus. Inhoudelijk is daar nog niets over bekend.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube
Modern Warfare, cod, call of duty
Modern Warfare, cod, call of duty
Modern Warfare, cod, call of duty

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vanaf de grond opnieuw opgebouwd.. inclusief engine! Ik ben benieuwd.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ziet er indrukwekkend uit als dit allemaal ingame footage is.... Nou als the Last of Is naar 2020 gaat dan misschien deze maar kopen...al is Death Stranding ook een mooie titel...ff de (p) reviews weer afwachten.

0

Aanbevolen voor jou