Call of Duty: Modern Warfare krijgt geen battle royale-modus

Call of Duty: Modern Warfare krijgt geen battle royale-modus

Game Informer heeft een href="https://www.youtube.com/watch?v=9OQWfpRETZQ" rel="noopener noreferrer" target="_blank">interview </a>gehouden met Taylor Kurosaki, narrative director en Joe Cecot, hoofd van multiplayer bij Infinity Ward. Hierin wordt onder andere besproken dat er geen battle royale-modus naar Call of Duty Modern Warfare komt.

Brian Shea van Game Informer stelt de vraag van een luisteraar met betrekking tot de battle royale-modus. “Ons antwoord hierop is dat wij van battle royale houden, maar op het moment is ons grote nieuwe ‘iets’ Ground War,” antwoordt Cecot. Vervolgens gaat Kurosaki door met een lijst benoemen van andere modi in de game, “Campaign, multiplayer, Spec Ops. battle royale, het gaat niet passen! Hoeveel willen jullie?!”

Alhoewel er dus waarschijnlijk geen battle royale-modus gaat komen, is er wel de Ground War-modus aanwezig die 64 spelers ondersteunt. Er is zelfs sprake van dat het 100 man kan ondersteunen. Tijdens het multiplayer gameplay-evenement werd hiernaar gehint.

Lees hier de preview van Call of Duty Modern Warfare waarin Jacco onder andere het volgende zegt, “Schieten voelt gewichtig en zowaar realistisch. Wapens hebben een gigantische terugslag en voelen als de ijzeren moordmachines die ze zijn. ”

Call of Duty Modern Warfare komt op 25 oktober 2019 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier zullen mensen blij mee zijn en ook weer mensen niet blij. Ik zelf vind br mode helemaal niks.

0
test

@hulstpower ik ben er blij mee hoor. Vind er geen zak aan. Dat er battle royale games bestaan vind ik niet erg maar in call of duty zie ik het liever niet. Black ops 4 vond ik ook niet leuk door deze mode.

0

3 weken geleden trokken jullie nog de conclusie dat er zeer waarschijnlijk een battle royale modus kwam? https://gamer.nl/artikelen/nieuws/call-of-duty-modern-warfare-krijgt-vermoedelijk-battle-royale-modus/ Misschien iets minder loze berichten/geruchten plaatsen en wat meer echt nieuws.

0
test

@TwisT Zie het woord in de titel: "vermoedelijk" . Het zijn niet voor niks geruchten, het kan niet waar zijn. Als geruchten voor 90% niet waar zouden zijn dan is het weglaten hiervan prima, maar het potentieel van dat geruchten waar kunnen zijn zorgt er wel voor dat ik de artikelen lees, dus daarbij terecht dat Gamer.nl dit soort informatie post.

0

@warcryptic Vergelijk die 2 nieuwsberichten eens met elkaar. De inhoud is nagenoeg hetzelfde, bij beide berichten wordt gezegd dat ze zich niet focussen op een battle royale modus, maar dat ze er wel fan van zijn. Bij het ene bericht wordt de conclusie getrokken dat er een BR modus komt, bij de andere dat hij er sowieso niet komt. Dat vind ik vreemd In dat vorige bericht staat letterlijk als antwoord of we een BR mode krijgen: 'We zijn grote fans van het genre, maar nu richten we ons op Modern Warfare en grootschalige oorlogsvoering. We willen zowel de kleine trainingsmaps, als de tactische maps, als de grote gevechten goed neerzetten' - Vervolgens noemt gamer.nl dit artikel: Cod krijgt vermoedelijk BR modus! wut?

0

Aanbevolen voor jou