Call of Duty: Modern Warfare krijgt 3v3 Gunfight-modus

Call of Duty: Modern Warfare krijgt 3v3 Gunfight-modus

Er komt een Gunfight-modus voor drie versus drie spelers naar Call of Duty: Modern Warfare.

Dat heeft Infinity Ward laten weten. De ontwikkelaar heeft diverse details gegeven over aankomende veranderingen. De 3v3 Gunfight-modus moet ergens binnenkort aan de multiplayerspeellijst worden toegevoegd.

In het huidige Gunfight nemen twee teams van twee spelers het tegen elkaar op in kleine arena's. Er worden diverse rondes gespeeld, waarbij het team dat het vaakst als laatste weet te overleven wint. Daarbij geeft de game per ronde andere geweren aan spelers. Een 3v3-modus moet logischerwijs twee teams van drie spelers in de arena droppen.

Infinity Ward is ook van plan om Gunfight-toernooien terug te brengen in de game. Deze zaten al in de bèta van Modern Warfare. Daarnaast heeft de ontwikkelaar een Modern Warfare Trello Board online gegooid waarop alle Call of Duty-updates in realtime verschijnen.

Call of Duty: Modern Warfare

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nog steeds aan het wachten op het moment dat ze een battle royale modus toevoegen! Speel nu nog Blackout split screen met mijn vriendin.

0
test

"Daarbij geeft de game per ronde andere geweren aan spelers." De wapens/loadout wisselen niet elke ronde, maar na elke twee rondes.

0

Aanbevolen voor jou